bilde

Visning: A A A A A

»Bolig og eiendom»Eiendom»Emneord

Du vil finne igjen hele kommunens tjenestetilbud under de ulike temaene i menyen. Alle tjenestene kommunen utfører er beskrevet i såkalte tjenestebeskrivelser. Disse beskrivelsene, i tillegg til aktuelle skjema, listes ut øverst. Nyheter, kunngjøringer, andre artikler samt linker til eksterne informasjonssider vises fortløpende under.

Tjenester og skjema

Tjenester

AdressetildelingRelaterte nyheter

Vegnavn – høring av navneforslag

11.06.15
I henhold til saksbehandlingsreglene i Lov om Stadnamn skal forslag til vegnavn på høring før navneforslagene legges fram for vedtak i kommunestyret. Det gjelder følgende vegnavn: Eldsnesheia, Eldsnestoppen, Hestvåg, Strømstad og Strauman.

Vedtak av skrivemåten for stedsnavn Strauman m.fl.

21.05.15

Med hjemmel i lov om stadnamn har Statens kartverk gjort vedtak om skrivemåten av følgende stedsnavn i Evje og Hornnes kommune: Strauman m.fl.

Vedtak av skrivemåten for stedsnavnene Horne, Raudstøl og Lislevann i Evje og Hornnes kommune

25.08.14

Med hjemmel i lov om stadnamn har Statens kartverk gjort vedtak om skrivemåten av følgende stedsnavn i Evje og Hornnes kommune: Horne, Raudstøl og Lislevann.

Melding om oppstart av navnesak

21.01.14

I forbindelse med adresseprosjektet som pågår i Evje og Hornnes kommune har Kartverket etter lov om stedsnavn, reist navnesak for å fastsette skrivemåten på en del navn som er viktig for skrivemåten av adressenavn i kommunen.

Kunnkjøring vedtak nye vegnavn

20.11.13

Kommunestyret har i møte 24.10.2013 vedtatt nye vegnavn i Evje og Hornnes kommune.

Finner du ikke emneordet du leter etter?
Vis/skjul statlige emner