bilde

Visning: A A A A A

Bilde av nedsenket trampoline, fugleredehuske og klatrestativ

Nye lekeapparater på plass i Furuly Friluftspark

I disse dager er det kommet på plass to nye elementer i Furuly Friluftspark; fugleredehuske og nedsenket trampoline. Disse er plassert slik at de skal være lett tilgjengelig for alle som ønsker å bruke de. Alle er hjertelig velkommen i parken!

2014-08-20
Logo_Skatteetaten_JP_37586a

Ny som næringsdrivende – eller behov for informasjon?

Er du nyetablert næringsdrivende eller tenker på å starte virksomhet? Da tilbyr Skatteetaten et gratis innføringskurs på 3 – 4 timer. Kurset gir informasjon  om regnskapskapsplikt, skatt, merverdiavgift og elektroniske løsninger  og er spesielt tilpasset nye næringsdrivende som ikke har forkunnskaper på området.

Illustrasjonsbilde Fennesfoss kraftverk

Høringsuttale Fennefoss kraftverk

Torsdag 28. august er det satt opp et ekstraordinært kommunestyremøte, der kommunestyret vil gi sin høringsuttale til Olje- og energidepartementet i forbindelse med NVE sin positive innstilling til å gi konsesjon til Fennefoss kraftverk.

ROCK I BROKKE 2014

Rock i Brokke/Camp Brokke - AVLYST

På grunn av for få påmeldte så er dessverre Rock i i Brokke/Camp brokke avlyst.

LMT logo

Ny leder lokalmedisinske tjenester Setesdal

Evje og Hornnes kommune har ansatt ny leder for Lokalmedisinske tjenester Setesdal.

2014-08-15
Illustrasjon vannstand

Senking av vannstanden

Agder Energi Vannkraft AS vil i perioden mandag 4. august til fredag 29. august senke vannstanden i Kilefjorden, Gåseflåfjorden og Nomelandsdammen i Otravassdraget.

2014-08-04
Skulestart 2014

Skulestart i Evje og Hornnes

Skulane i Evje og Hornnes startar torsdag 14. august 2014.

2014-08-07
Illustrasjonsbilde lærer

Skolestart som planlagt i Evje og Hornnes

Lærerorganisasjonene er i streik, og har i sommer varslet opptrapping av den frem mot skolestart. Mandag 11. august ble det tatt ut 5.500 lærere i streik ved ca. 130 skoler i landet. Ingen av dem er i Evje og Hornnes kommune.

2014-08-06
Logo Husbanken

Tilskudd til tilpasning

Evje og Hornnes kommune har mottatt kr 100.000 i tilskudd til tilpasning fra Husbanken som skal tildeles i inneværende år. Dersom du har behov for tilpasning av boligen din for fortsatt å kunne bo der, kan du nå søke kommunen om økonomisk støtte til dette.

2014-07-30