bilde

Visning: A A A A A

Illustrasjonsbilde lag og foreninger

Frivillighetsdagen lørdag 12. september

Lørdag 12. september inviteres frivillige organisasjoner til "Frivillighetens dag" i Otrahallen. Dette vil bli en kjempeflott arena for de forskjellige organisasjonene til å vise frem sin aktivitet.
Påmeldingsfristen er 1. juni.

2015-05-20
Medlermmer av ungdomsklubben i klatrestativet ved Furuly

Kom og vær med på en morsom aktivitetsdag på Furuly lørdag 30. mai!

Lørdag 30. mai kl. 13.00 - 16.30 arrangerer Evje og Hornnes Bygdekvinnelag, Fabrikken Ungdomsklubb, Furuly Kulturforum og Kulturenheten i kommunen en aktivitetsdag for hele familien på Furuly. Det blir salg av mat, og masse moro med leker, sketsjer og konkurranser.

2015-05-20
Evje fengsel

40 nye åpne soningsplasser på Evje

Justiskomitéen bekreftet i dag at fengselet på Evje vil bli utvidet fra 20 til 60 plasser.

2015-05-19
Logo Setpro AS

"Aktiv i Evje og Hornnes" - sommervikar/med mulighet for forlengelse til vikariat

Tilbudet Aktiv i Evje og Hornnes er et aktivitet - og arbeidstilbud opprettet av Nav og Evje og Hornnes kommune. Setpro as drifter dette tilbudet. Prosjektet har som mål å gi deltakerne et tilbud om aktivitet som kan bidra til at den enkelte kan ta steg videre mot en endring i livssituasjon.
Aktiv i Evje og Hornnes søker en sommervikar som veileder i ukene 27 til 31.

2015-05-11
Illustrasjonsbilde for flerbrukshall Evje

Vedtatt bygging av flerbrukshall på Evje

Kommunestyret vedtok i dag enstemmig å bygge flerbrukshall på Evje.

2015-04-30
Skjermbilde av oversikten over lag og foreninger/fritidsaktiviteter i Evje og Hornnes

Nytt hefte over lag og foreninger

Det er blitt lagd en helt ny oversikt over lag og foreninger/fritidsaktiviteter i Evje og Hornnes.

2015-03-26
Tekst med informasjon om folkemøte

Folkemøte om kommunereform

Mandag 27. april kl. 18.00 kalles det inn til folkemøte på Evjemoen kino med tema kommunereform.

2015-04-22
Bilde fra dugnad på Furuly Friluftspark i 2014

Være med på dugnad i Furuly Friluftspark?

Etter en vellykket dugnad i fjor, inviterer vi igjen enkeltpersoner, lag og foreninger, unge som gamle, til å delta på dugnad i uteområdet ved Furuly onsdag 22. april 2015 fra kl. 17.00.

2015-03-26
To hender som strikker

Kan du tenke deg å være besøksvenn?

Vi søker besøksvenner til beboere på Evjeheimen. Dette er noe alle kan bli, enten du foretrekker å møte mennesker i grupper eller du foretrekker én-til-én treff.

2015-04-07