bilde

Visning: A A A A A

God jol og godt nyttår

Åpningstider jul og nyttår 2014

Servicekontoret/sentralbordet og biblioteket har reduserte åpningstider i jula.

2014-12-17
Illustrasjonsbilde skiløype

Tilskudd til friluftstiltak 2015 - søknadsfrist 15. januar

Aust-Agder fylkeskommune tildeler hvert år tilskuddsmidler til friluftstiltak. Søknadsfristen for 2015 er 15. januar. Lokale lag og foreninger og kommunene i fylket kan søke på tilskuddsordningen. 2015 er Friluftslivets år, og fylkeskommunen vil spesielt satse på aktiviteter og tiltak i nærmiljøet, og som treffer barn og barnefamilier.

2014-12-09
Julebagasjeromsmarked

Vil du være med å lage julebagasjeromsmarked på torvet i Evje sentrum 18. desember?

Denne dagen får kommunen besøk av NRK Sørlandet i Evje sentrum fra kl. 14.00, og butikkene har åpent til kl. 20.00. Vi ønsker å skape litt liv i sentrum, slik at NRK kan lage et godt stemningsbilde fra vår kommune. Har du noe å selge; brukt, nytt, hjemmelaget eller driver forretning hjemmefra, er du hjertelig velkommen!

2014-12-04
Illustrasjonsbilde lag og foreninger

Oppdatering lag og forening

På kommunens nettside har det en god stund vært en oversikt over kontaktinformasjon til lag og foreninger. Vi ønsker å oppdatere og utvide denne oversikten slik at man enkelt kan se hvilke aktiviteter som er aktuelle.for. Vi ønsker at oversikten skal være klar til 1. januar, og ønsker tilbakemelding innen 10. desember.

2014-11-25
Logo Demensteamet i Setesdal

LMT Setesdal/Demensteamet arrangerer temakveld

TEMA: «Inspirasjon til en god hverdag for deg som pårørende til en som er rammet av hukommelsessvikt eller demenssykdom».

2014-11-13
Plakat for kulturskolens juleforestilling 2014

Kulturskolens juleforestilling

Tirsdag 9. desember kl. 17.30 inviterer kulturskolen til juleforestilling på Evjemoen kino.

2014-11-10
Illustrasjonsbilde fra NRK Sørlandet. Foto: Nyhetsspiller

På lærlingtoppen i Norge

Bykle, Evje og Hornnes, Marnardal og Vennesla er blant de beste i Kommune-Norge på lærlinger.
Les mer på NRK Sørlandet sine nettsider.

2014-10-30
Intervju med Clas Brede Bråthen

Imponert sportssjef

Sportssjef på Norges hopplandslag, Clas Brede Bråthen, var veldig fornøyd med det han fikk se og lære om aktivitetene i Otra IL, i Trollbakken og hele Evje og Hornnes kommune, da han besøkte Evje torsdag i forrige uke.

2014-10-30