bilde

Visning: A A A A A

Kinoplakater Den store kinodagen lørdag 1. november 2014

Den store kinodagen lørdag 1. november

Lørdag 1. november er det duket for den årlige happeningen "Den store kinodagen". Det er halv pris på billettene, og hele fire filmer vises på Evjemoen kino.

2014-10-28
Illustrasjonsbilde fra NRK Sørlandet. Foto: Nyhetsspiller

På lærlingtoppen i Norge

Bykle, Evje og Hornnes, Marnardal og Vennesla er blant de beste i Kommune-Norge på lærlinger.
Les mer på NRK Sørlandet sine nettsider.

2014-10-30
Intervju med Clas Brede Bråthen

Imponert sportssjef

Sportssjef på Norges hopplandslag, Clas Brede Bråthen, var veldig fornøyd med det han fikk se og lære om aktivitetene i Otra IL, i Trollbakken og hele Evje og Hornnes kommune, da han besøkte Evje torsdag i forrige uke.

2014-10-30
Gunbjørg S. Lislevand Bø og Ingvild Olsen

Lærlinger i helsefag i yrkes-NM i Trondheim

Gunbjørg S. Lislevand Bø og Ingvild Olsen, for tiden lærlinger på Hornnesheimen og i Hovslagervegen bofelleskap, deltar 28. - 30. oktober i yrkes-NM i Trondheim.

2014-10-27
Bøssebærere under TV-aksjonen 2014. Foto: Geir Daasvatn

Evje og Hornnes samlet inn kr 179 563,99 til TV-aksjonen

Under søndagens TV-aksjon "Vann forandrer alt" til inntekt for Kirkens Nødhjelp ble det samlet inn kr. 179 563,99 kroner fra Evje og Hornnes kommune.

2014-10-20
Eksempel på vannmåleravlesningskort

Avlesning av vannmåler - frist 1. november

Abonnenter på det kommunale vannforsyningsnettet skal lese av vannmåleren og rapportere inn til kommunen en gang per år. Alle skal nå ha fått tilsendt avlesningskort i posten. For å få beregnet korrekt årsgebyr for vann og avløp ber vi om at du rapporterer ny målerstand innen 1. november 2014.

2014-10-15
Logo_Skatteetaten_JP_37586a

Ny som næringsdrivende – eller behov for informasjon?

Er du nyetablert næringsdrivende eller tenker på å starte virksomhet? Da tilbyr Skatteetaten et gratis innføringskurs på 3 – 4 timer. Kurset gir informasjon  om regnskapskapsplikt, skatt, merverdiavgift og elektroniske løsninger  og er spesielt tilpasset nye næringsdrivende som ikke har forkunnskaper på området.

2014-08-18
Illustrasjonsbilde søknad om TT-kort

Transporttjenesten for funksjonshemmede

Personer som har permanent funksjonshemming som gjør at de ikke kan bruke vanlig rutegåeende transportmidler uten store vanskeligheter kan søke om TT-kort. Søknadsfrisf for 1. halvår 2015 er 15. november.

2014-10-08
Bilde av nedsenket trampoline, fugleredehuske og klatrestativ

Nye lekeapparater på plass i Furuly Friluftspark

I disse dager er det kommet på plass to nye elementer i Furuly Friluftspark; fugleredehuske og nedsenket trampoline. Disse er plassert slik at de skal være lett tilgjengelig for alle som ønsker å bruke de. Alle er hjertelig velkommen i parken!

2014-08-20
Annosebanner for TV-aksjonen 2014

TV-aksjonen 2014

I år går TV – aksjonen til Kirkens Nødhjelps arbeid med vann. TV-aksjonen “ Vann forandrer alt» går av stabelen søndag 19.oktober 2014.

2014-08-26