Velkommen til bagasjeromsmarked!

Kom og opplev bruktmarked sammen med familie og venner. Gå på oppdagelse. Kanskje gjør du et funn blant de mange tingene som selges.
Muligens litt retro og andre ting som har en historie, kanskje bare en tallerken du mangler til et service?  Utstyr eller leker som noen har vokst fra?
Det blir kiosk/kafe inne på Furuly.
 

Standplass kr. 100,- pr. bil betales ved ankomst fra kl. 15:15 – 15:45.

Bestilling av standplass kan du gjøre ved å sende en e-post eller ringe til: Irene Falck Jensen (Irene.Falck.Jensen@e-h.kommune.no) tlf 95 75 75 77, eller Elisabeth Tellefsen (etellefsen@hotmail.com) tlf 90 19 90 08, snarest.

Inntektene av avgift til standplass går til videreutvikling av Furuly Friluftspark.

Bagasjeromsmarked 24.06_600x424.jpg

Hva er bagasjeromsmarked?

 

Bagasjeromsmarked har lange tradisjoner i flere europeiske land blant annet i England og Danmark. Bagasjeromsmarked innebærer at du finner fram det du har av brukte ting som du kan tenke deg å selge. "Fint å få ryddet litt i kjelleren og på loftet". Du priser og pakker sakene i bagasjerommet på bilen, tar med deg et bord som tingene kan stilles ut på og selges fra.  Når du ankommer markedsplassen får du tildelt plass til bilen. Så er det bare å åpne bagasjerommet, sette opp det medbrakte bordet med tingene du vil selge og vips så er du deltager på markedet.  Vi håper at det kommer rundt 40 personer med bil som har noe å selge. Først til mølla får stand.

Vi lager 2 rekker med biler og bord inn mot en "markedsgate". Så håper vi det kommer mange kunder som er på jakt etter nettopp det du har å selge. Det er ikke anledning for forretningsdrivende å selge sine produkter, men egenlagde husflidprodukter er ok.