Her vil det være åpent for alle.

Dette første møtet vil være for å drøfte hvordan et slikt tilbud kan utformes. Hun ser for seg at onsdager, når biblioteket har åpent, kan være dagen man satser på. Hvor ofte dette skal være, og hva innholdet og omfanget skal være, vil bli tatt opp på møtet. Her er alle hjertelig velkommen. Hun ser også for seg at her kan folk komme, for å få reparert klær o.l. Solveig har mange ideer og mange talenter. Hun håper å få samlet flere som sitter hjemme og produserer ting, som de kanskje kunne tenke seg å selge, og samtidig være sosial. Et sted for å produsere eget håndverk, selge dette, og lære bort hekle- og strikketeknikker til de som måtte ønske. Eller kanskje bare for å sitte ned med eget håndarbeid og være sosial med andre som liker å gjøre det samme.

Biblioteket skal være en møteplass og et sted der man kan drive med mange forskjellige aktiviteter. Dette er en «vil ha» satsing og et godt initiativ, sier biblioteksjef Kristine Midtbø og enhetsleder for kultur Irene Falck Jensen. I bibliotekets åpningstid ønsker de liv og røre. Biblioteket har gjennomgått en merkbar fornyelse det siste året. I barne- og ungdomsavdelingen er det bl.a kommet både hyller og bord på hjul, for å gjøre det mest mulig fleksibelt for ulike aktiviteter. Biblioteket har også fått eget lyd- og lysanlegg og opplegg for kurs, møter og foredrag. Her vil det være store muligheter for lag og foreninger å samles. Det er også lagt til rette for små sittegrupper, og leksebord rundt om i biblioteket.

«Du tror det ikke før du får se det!»  Så har du ikke vært innom biblioteket på en stund, så er du hjertelig velkommen! Enten det er for å støtte opp om Solveig Thorsens flotte initiativ, eller for å se på muligheter for ditt eget lag eller forening, så ønskes du velkommen.

Eller kanskje bare for å sette seg ned og lese en avis, eller låne en god bok eller lydbok. Hvem vet? Her er det mange universer og mange gode opplevelser som venter på deg. Vil du kose deg litt ekstra, så er ikke biblioteksjefen vanskelig å be, om du kan tenke deg en kaffekopp mens du f.eks leser dagens avis. 

 

Solveig Thorsen ønsker velkommen til biblioteket.jpg 

Solveig Thorsen