Etter 2 ganger med vellykket dugnad, inviterer vi igjen enkeltpersoner, lag og foreninger, unge som gamle, til å delta på dugnad i uteområdet ved Furuly
onsdag 27.04.2015 fra kl. 17.00.


Vi tenner opp grillen og sørger for litt mat og drikke til de som bidrar denne kvelden. Her trenger det å rakes, samles sammen kvist og kvast, klippes ned buskas på halvøya nede i bukta, slik at man får bedre oversyn som publikum under vannfestivalen, rake stranda før badesesongen starter, rydde øya osv..

I forfjor fikk vi venner til Furuly Friluftspark. Vi trenger fortsatt noen som bryr seg litt ekstra og som kan tenke seg å sysle litt med å rydde og passe på parken vår.

Furuly Friluftspark begynner å ta form og årets planer for videreutvikling er på gang. Prosjektet har fokus på universell utforming og skal legge til rette for at alle, uansett funksjonsevne, skal kunne bruke parken og ta seg ned i bukta. Om kort tid er skateanlegget på plass, hinderløype skal settes opp i vår, sommertoalettet skal være ferdig før vannfestivalen og et nytt spennende element er under planlegging; paviljong / grillhytte som alle kan få glede av. Vi har søkt fylket om midler til videreutvikling av infrastrukturen i området, slik at grusveien ned i bukta kan fortsette mot «gamle Evje kino». Blir spennende å se om vi får midler til dette. Vi ser at parkområdet brukes av flere og flere. Det er veldig gledelig!

Søndag 29. mai planlegges det aktivitetsdag i parken. Mer informasjon om dette vil komme senere.

Gi gjerne beskjed om du / dere kommer på dugnad, eller bare møt opp.

Send gjerne en e-post til irene.falck.jensen@e-h.kommune.no, eller en sms til 95757577
Velkommen!

Med hilsen
Siv Therese Kile Lie, Steinar Tjessem, Torgeir Hodne og Irene Falck Jensen                   
Evje og Hornnes kommunes prosjektgruppe for utvikling av Furuly Friluftspark