Den lille foreldreløse seilerfuglen Mio er adoptert av et måkepar, og sliter for å bli akseptert i måkekolonien. Når han møter andre seilere, befinner han seg plutselig mellom to verdener og må bestemme seg for hvor han egentlig hører hjemme. Mio - Eventyr i middelhavet er en moderne fabel om hvordan fremmede lever sammen i et priviligert samfunn. Hvordan mottar vi fremmede og mennesker som er forskjellig fra oss selv i vårt samfunn? Fordommer støtter gapet mellom fattige og rike, mellom lokal-befolkningen og fremmede.

Ønsker du å sikre deg billetter til denne forestillingen?

Forhåndsbestill billetter på kommunens servicekontor. Møt opp på kommunehuset på Evjemoen eller ring sentralbordet på 37 93 23 00. Åpent mellom kl. 10:00-14:00. NB! Billettene må hentes og betales på Evjemoen Kino & Scene senest én time før forestillingen starter, ellers legges de ut for ordinært salg. Uansett om du har bestilt billetter på forhånd eller ikke, starter billettsalget på EKS to timer før hver forestilling. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er plassnummererte billetter, så det er en fordel å være tidlig ute.

Filmfakta

Norgespremiere: 02.08.2019
Originaltittel: Manou the Swift
Sjanger: Eventyr/Animasjon/Komedie/Familiefilm/Barnefilm
Skuespillere: Scott MaurstadPernille ØiestadFredrik S. PaascheDennis StorhøiEspen SandvikHans Marius Hoff MittetChristoffer StaibJannike KruseSilje Hagrim Dahl
Regi: Christian Haas
Manus: Axel Melzener,  Andrea Block, Phil Parker, Christian Haas
Produsent: Andrea Block, Christian Haas
Foto: Andrea Block
Musikk: Frank Schreiber, Steffen Wick
Nasjonalitet: Tyskland
Originalspråk: norsk
Lengde: 1 t. 28 min.
Produksjonsår: 2019
Produksjonsselskap: LUXX Film
Distribusjon: Storytelling Media
Aldersgrense: 6 år
Begrunnelse: Enkelte dramatiske scener gjør at denne filmen får 6-årsgrense.

Kino_3august_plakat_459x800.jpg