Åpningstider

Mandag til fredag kl. 08.00 - 15.00.

NB! Det er kun de som har bestilt time som kan møte opp fysisk på legesenteret. Har du ikke bestilt time? Ring på forhånd og bestill. 

Telefontider

Kl. 08.30 - 11.30
Kl. 13:00 - 15.00

Bestille time

For å bestille time må du ringe 37 40 79 00. 
Du kan ikke bestille time på SMS. Evje legesenter vil fortsatt sende SMS-varsel på timeavtale via HelseRespons, men den kan ikke besvares. 

E-konsultasjon

E-konsultasjon er en legetime som gjennomføres via nettet ved hjelp av lyd-, video- eller tekstsamtale. Du betaler vanlig egenandel og fakturagebyr for denne tjenesten. Du kan bare bruke denne tjenesten når det ikke kreves fysisk oppmøte. Tjenesten skal ikke brukes til øyeblikkelig hjelp og akuttsituasjoner.

Fornye resept

Du kan blant annet fornye din resept og se en oversikt over dine medikamenter på nett. Logg inn på www.helsenorge.no. Foreløpig går det ikke å bestille time online. 

NB! Det er ikke lenger mulig å sende melding til legekontoret via helserespons. Det betyr at dersom du vil ta kontakt med legekontoret, så må du ringe eller logge deg på www.helsenorge.no. Evje Legesenter vil fortsette å sende ut varsel om timeavtale på SMS, men denne kan ikke besvares. 

Leger

Evje legesenter har nå full dekning med fastleger i kommunen. Alle leger og hjelpepersonell på legekontoret er kommunalt ansatte.

  • Trond Berg-Larsen
  • Hilde Stubseid 
  • Nektarios Apostolou
  • Ivana Golubovic, vikar frem til 31.7.21. Eirin Emaus er ansatt i fast stilling som fastlege fra og med 2.8.21.
  • Legesenteret har også turnuslege

Når det gjelder eventuell bytte av fastlege så er det Helfo som trekker ut hvilke pasienter som skal bytte lege. Dette kan ikke kommunen eller legene påvirke. Du kan lese mer på helsenorge.no.

Når du trenger å komme i kontakt med legevakt - hvem skal du ringe?

  • Fastlegen din i åpningstiden: 37 40 79 00 (sentralbordet)
  • Legevakt utenom ordinær kontortid: 116 117
  • Ved livstruende eller svært alvorlige tilfeller: 113