Bading

Du kan bade omtrent hvor som helst der det er vann i Evje og Hornnes, langs elva Otra eller i småvannene rundt i kommunen.

Tangen badestrand

Tangen badestrand

Den 700 meter lange Tangen badestrand, som ligger i tilknytning til Hornnes Camping, og er en populær og barnevennlig strand med flytebrygge.
Adresse: Stasjonsvegen 20, Hornnes.

Mineralparken

Mineralparken har egen strand med tilgang til toalett og kiosk. Man må kjøpe billett for å komme inn i Mineralparken.
Adresse: Mineralvegen 1, Hornnes.

Furuly friluftspark

Furulybadestrandny2022_liggende.jpg

I Furuly friluftspark finner du en badestrand lett tilgjengelig fra Evje sentrum. Parken har sommertoalett, grill, skatepark, hinderløyper og lekeplass med blant annet klatrenett og huske. Nytt fra 2022 er også en universelt utformet fiskeplass.
Adresse: Kinovegen 18, Evje

Fiske

Barn med redningsvest som fisker

Elva Otra er et av de lengste vassdragene i Sør-Norge, og renner fra Bykle i nord til Kristiansand i sør. Elva har en stor bestand av ørret og abbor. Det er også gode fiskemuligheter i omkringliggende innlandsvann - her er det kun ørret å få.

Med fiskekort fra Otra Fiskelag kan du fiske i store deler av Otra. Du kan kjøpe fiskekort til Otra på inatur.no, Intersport, turistinformasjonen og på de fleste overnattingsstedene.
Barn under 16 år trenger ikke fiskekort.

Kontaktinformasjon

Tlf. 922 81 444
E-post: post@neset.no

Andre fiskevann

Intersport selger fiskekort til andre vann i Evje og Hornnes kommune, som for eksempel Høvringen, Bjorvatn og Lislevatn.