Trafikkavvikling

Rittene vil pågå tirsdag 15. juni kl. 16.30 – 21.00, og torsdag 17. juni, kl. 11.30 - 21.00. Rv 9 vil være stengt 30 minutter før løpene begynner.

Veien blir stengt fra Hotel Dølen i sør, og til Fånefjelltunnnelen i nord. Det blir omkjøring på vestsiden av Otra og Byglandsfjorden på Fv. 3778. Omkjøringen vil være skiltet. Det vil også bli omkjøring til Fv. 42 langs Alfred Uglands veg/Taubanegata/Ljosheimvegen/Grenjåvegen.  

Alle trafikanter og beboere henstilles om å unngå unødig kjøring i tilknytning til løypen, samt respektere anvisninger fra vaktene, og på den måten bidra til et sikkert arrangement.

Det vil bli enkelte tidsrom der arrangøren vil ha ledebil for de innbyggerne som bor langs ruta.

Deler av Evje sentrum stengt

Evje sentrum vil være stengt fra Evje og Hornnes Sparebank, og nordover. Parkering vil være på Dyrskueplassen (mellom Alfred Uglands veg 10 og 34).

Endrede åpningstider på Syrtveit avfallsanlegg

Grunnet gjennomføringen av konkurransen vil Syrtveit avfallsanlegg ha langåpent onsdag 16. juni til kl. 19.00. Torsdag 17. juni er det stengt fra kl. 10.00. 
Avfallsanlegget er som vanlig åpen hver 2. lørdag i måneden. I juni vil dette være den 12. juni, som er lørdagen før sykkelløpet.
Kontaktinformasjon: Setesdal Miljø & Gjenvinning, tlf. 37 93 00 40.

Om konkurransen

Sykkel-NM arrangeres på Sørlandet søndag 13. – søndag 20. juni. To av konkurransene, lagtempo og tempo, blir gjennomført i Evje og Hornnes og Bygland.

På lagtemposykling vil lag på tre og tre ryttere starte med 2 minutters mellomrom. Lagene følges av sikkerhetsMC i front, og lagbil bak rytterne. På tempo sykler syklistene en og en og det vil være ambulerende motorsykler som følger rytterne, samt lagbiler bak den enkelte syklist. Det vil være løypevakter i alle kryss og skilting som varsler rittet.

Kontaktinformasjon

Det er Kristiansand Cykleklubb som arrangerer NM.
For mer informasjon, se https://www.sykkelnm2021.no/.

Arrangementskoordinator Jan Fredrik Stiansen
Telefon: 990 94 662
E-post:  jan.fredrik.stiansen@kck.no