«Barnet mitt kan være sint, sutrete, redd, klengete... hører ikke etter, har dårlig selvfølelse eller strever med venner og søskenkrangel.....»

Kjenner du deg igjen i noe av dette? Eller kanskje du bare ønsker å lære litt mer om hvordan du kan hjelpe barnet ditt til å bli tryggere og utvikle sosiale ferdigheter? Da håper vi at dette kurset er noe for deg.

Illustrasjon for \\

Om kurset

Kurset vil gi deg som forelder en «verktøykasse» for å hjelpe barnet gjennom livets oppturer og nedturer. Kurset vil også hjelpe foreldre til å bedre forstå barnets følelser, atferd og intensjoner, samt gi deg hjelp til å få et generelt bedre samspill med barnet ditt. Målet er å være gode nok foreldre! 

Kurset tar utgangspunkt i over 50 år med kunnskap og forskning om hva som fremmer trygge barn og trygge relasjoner mellom foreldre og barn. 

Maks 8 - 10 deltakere. Det er dessverre ikke anledning til å ta med barn på kursdagene.

Se Marthe Sveberg fortelle om sine erfaringer:
 

Kursholdere

Katrine Lantz og Lene Lantz, pedagogiske ledere i Enhet for barnehage.

Tid og sted

Tidspunkt: Tirsdager kl.17.00 - 18.30
Oppstart: Tirsdag 20. april 2021, 7 kurskvelder til og med 1. juni 2021
Sted: Kommunestyresalen, Kasernevegen 19, Evje

Vi følger nasjonale smittevernregler, og det tas forbehold om gjennomføring av kurset på grunn av nasjonale smittevernregler.

Påmelding

Påmelding på e-post innen 9. april.2021. Ved påmelding sender du inn navn, telefonnummer, og e-post.

Din påmelding sendes til: Lene Lantz: lene.lantz@e-h.kommune.no eller Katrine Lantz: katrine.lantz@e-h.kommune.no

Alle som sender påmelding med ønske om deltakelse vil bli kontaktet mandag 12. april 2021 med informasjon om de har fått plass på kurset.


Enkel servering. Velkommen!