Hornnes stadion
Foto: Geir Daasvatn

En svært etterlengtet oppgradering av den gamle rødstubben  er nå gjennomført. Otra IL har stått på overfor både Evje og Hornnes kommune og Bygland kommune for å få til denne rehabiliteringen. Evje og Hornnes kommune tok utfordringen, og fikk med seg Bygland kommune som bidragsyter. Her er det snakk om godt naboskap; sammen får vi det til! På den måten fikk prosjektet status som interkommunalt anlegg og kunne utløse mer i spillemidler.

Trolig Norges beste friidrettsstadion for trening

Hornnes stadion er trolig blitt Norges beste friidrettsstadion i forhold til trening. Banen er rikt utstyrt og har fasiliteter man ikke finner på andre baner. Evje og Hornnes kommune har vært byggherre og er eier av banen. Otra IL, med Olav Tveitå i spissen, har vært på banen fra start til mål, for å være med å utvikle den slik den fremstår i dag. Det vil alltid være utfordringer rundt en så stor utbygging, men med god hjelp og velvilje fra alle som har vært involvert kan vi si oss veldig godt fornøyde med sluttresultatet, sier ordfører Bjørn Ropstad.

Eirik Dovle
Eirik Dolve

Besøk av Europamester i stav for juniorer

Ordføreren har mange spennende innslag på programmet denne kvelden; blant annet underholdning fra unge talenter i kulturskolen, utdeling av priser og stipend, og ikke minst besøk av Europamester i stav for juniorer Eirik Dolve. Han er Norges desidert beste stavhopper og har allerede oppnådd å bli 5 ganger norsk mester i stavsprang med personlig rekord på 5,66 m. Hans mor er fra Hornnes og onkelen er Gunnar Greibrokk som er en kjent person i bygda. Gunnar er også med i støtteteamet til Eirik. Kvelden avsluttes med friidrettsstevne for aldersgruppa 7-12 år, som Otra IL står for. Ropstad håper mange ønsker å få med seg denne begivenheten.

Velkommen til Hornnes på tirsdag!