Fakkeltog nyttårsaften 2011_560x375.jpg

Evje og Hornnes kommune arrangerer nyttårsfeiring for alle interesserte også i år. Vi samles ved grusbanen på Evje. Den kommunale rakettoppskytingen vil foregå fra Trollbakken-området.

De som ønsker å delta ønskes velkommen fra ca. kl. 17.15 ved grusbanen. Før fakkeltoget starter blir det utdeling av varm gløgg, kakao og fakler. Tidligere arrangementer viser at mange velger å være med i fakkeltoget og møtes før man går inn i det nye året. Her kan alle generasjoner være med; små og store, unge som gamle.

Fakkeltoget går fra grusbanen, gjennom Taubanegata, svinger av ved Evjeheimen og videre gjennom sentrum, før man ender opp ved utgangspunktet. Fra Trollbakken-området vil kommunen skyte opp raketter på trygg avstand fra publikum. Publikum bes forholde seg til de oppsatte sperringene i dette området. Egne raketter er ikke nødvendig, da kommunen stiller med både oppskytingsmannskap og fyrverkeri.

Samtidig med rakettoppskyting i Trollbakken - området, har Evje Blå Kors speidere oppskyting fra Fennefossfjellet. Dette er blitt en tradisjon, som mange setter pris på.

Det er viktig å merke seg at det er forbud mot oppskyting av fyrverkeri i Evje sentrum, men at man kan benytte plassen ved tidligere Dyrskueplassen, som før. Her vil både brannvesen og politi være til stede ved midnatt, slik at man skal unngå skader på folk og bygninger.

Evje og Hornnes kommune oppfordrer kommunens innbyggere til å være med å gå i fakkeltoget og møtes for å se fyrverkeriet kl. 18.00 fra Trollbakken-området og fra Fennefossfjellet.

Velkommen til en hyggelig markering, der man får muligheten til å treffe mange av kommunes innbyggere og ønske hverandre hell og lykke i det nye året.