Dansetilbud på Evje med dyktig instruktør fra Kristiansand

Nytt denne høsten er dansetilbud i storsalen på Furuly på mandager i oddetallsuker. Her har kulturskolen fått tak i en dyktig danseinstruktør fra Samsen i Kristiansand. Arafat Reshat var den som instruerte årets russekull i dans, da de satte opp sin revy på Evjemoen Kino & Scene i vår. Kulturskolen har lagt opp til en dansegruppe fra 1. – 4. klasse, og en for 5. – 7. klasse. Her undervises det i streetdance og hip-hop. Både jenter og gutter er hjertelig velkommen!

Gitar og bandinstrumenter på Evje

På Evje er det også noen ledige plasser i akustisk gitar, eller bandinstrumenter som el.gitar, bass eller trommer. Lærer Michael Aadal holder til i 2. etasje på Furuly, og har foreløpig ledige timer på mandager rett etter skoletid. I forrige uke hadde han elever som spilte under den offisielle åpningen av Friidrettsbanen på Hornnes. De var rett og slett kjempeflinke! Fullt trøkk og masse talent!

Gitar og bandinstrumenter på Bygland

På Bygland har selveste varaordfører Vidar Frøysnes igjen sagt seg villig til å undervise i kulturskolen. Han vil tilby undervisning på Bygland skole, på torsdager fra kl. 17 og utover til barn og unge som ønsker å lære og spille akustisk gitar, el.gitar eller bass. Han kan også undervise i band. Planen er å starte opp så snart som mulig etter høstferien.

Slik melder du deg på

Så skulle noen av disse tilbudene være av interesse; er det bare å melde sin interesse via kulturskolens hjemmeside: www.behkulturskole.no, eller kontakte kulturskoleinspektør Thomas Stanghelle på e-post: Thomas.Stanghelle@e-h.kommune.no så snart som mulig. Her er det førstemann til mølla prinsippet som gjelder!

Behov for kursholdere og lærere

Utover dette er kulturskolen interessert i å komme i kontakt med innbyggere som har kompetanse innenfor disiplinene kulturskolen skal gi tilbud i; dans, musikk, skapende skriving, teater/ revy eller visuell kunst / kunst og håndverk. Kulturskolen har en utfordring med å skaffe lærerkrefter p.g.a små stillingsstørrelser. Men om du bor i våre kommuner og har kapasitet til å gi et kortere kurs eller kan tenke deg et engasjement ut skoleåret, der du kan undervise litt en ettermiddag i uka, så er du kanskje den vi ser etter.  For å undervise i kulturskolen må man ha formell kompetanse på høyskolenivå innen aktuelt fagområde, være god i norsk, ha plettfri vandel (politiattest må innhentes), og være glad i å jobbe med barn og unge. 

For øyeblikket har vi noe ledig stillingsressurs, der vi kan være interessert i å prøve ut tilbud innen kunst og håndverk, teater / revy eller skapende skriving, om vi får elever som har lyst til dette og vi får tak i rett lærer. Ta kontakt med enhetsleder for kultur i Evje og Hornnes; Irene Falck Jensen, om du har tips om kursholdere / lærere, på e-post: Irene.Falck.Jensen@e-h.kommune.no

kulturskoleband_460x228.jpg

Fra venstre: Åsne Jørstad Daasvatn, Audun Kjetså, Jacob Amundsen O´Hara, Frida Hestvåg og Thomas Amundsen O´Hara.(Bandet har foreløpig ikke noe navn).
Foto: Michael Aadal