Førstkommende søndag allerede med den rykende ferske barne- og familiefilmen «Innsiden ut – møt de små stemmene i hodet ditt».
En Disney produksjon. Videre viser vi Mission Impossible med bl. annet Tom Cruise.
 
Denne filmhøsten er det flere storfilmer på gang bl.annet er  det knyttet store besøksforventinger til de norske filmene: BØLGEN (premiere 28.august), KARSTEN OG PETRA PÅ SAFARI (premiere 4.sept), KNUTSEN & LUDVIGSEN OG DEN FÆLE RASPUTIN (premiere 25.sept), DOKTOR PROTOKTORS TIDSBADEKAR (premiere 16.oktober), JULEKONGEN – FULL RUSTNING (premiere 13/11).
 
Av andre filmer å glede seg til er JAMES BOND: SPECTRE (premiere 6/11), THE HUNGER GAMES: MOCKINGJAY PART 2 (premiere 18/11) og STAR WARS: THE FORCE AWAKENS (premiere 16/12)
 
Goder på Evjemoen kino:
Vi fortsetter med vårt gode kiosktilbud. Kinosjef Irene Falck Jensen kan røpe at hun bl. annet har vært på grensehandel i Tyskland og kjøpt inn varer til kiosken, i tillegg
til vårt populære popcorn, baconsnacks, brus og andre kioskvarer. Husk at vi har bankterminal, slik at du slipper å ha med deg kontanter.
 
Videre opprettholdes Ungdomsrådets ordning med RABAKORTET, der ungdom som fyller 13 år i år, og helt frem til dagen før man fyller 19 år kan komme inn på
Filmene kl. 19 til 50 kr. Det er et kjempegodt tilbud, som man ikke får i byen!
 
Videre innfører vi igjen BONUSKORT for familier og enkeltpersoner. Ordningen vil også kunne gjelde bursdagsskaper. Gå 5 ganger på kino og få den 6 gangen gratis!
Kort får du når du møter opp på kino.
 
Vi gleder oss til en spennende filmhøst på Evjemoen kino, og håper vårt trofaste publikum stiller opp som aldri før.
Ta med deg en venn på søndag da, så ses vi!
Kinohøsten 2015.jpg