Flere og flere bruker nettbrett, og den gamle siden var ikke tilpasset mobile plattformer, forklarer Rita Hansen. Sammen med Siri Alice Øvergård og Yngvild Abusdal har hun jobbet frem den nye nettsida. Nettsider har gjerne en tendens til å ese ut over tid, så vi valgte å starte med blanke ark og en ny struktur, fortsetter Yngvild Abusdal. Alt innhold er ikke på plass fra første dag, men kommer de nærmeste dagene. 

Det flotte forsidebildet som viser utsikten fra Hornåsen har vi fått tillatelse av Geir Daasvatn til å bruke. Vil du se mer av bildenes hans anbefaler vi å ta en titt på flickr.

Eldrerådet fikk en sniktitt på løsningen fredag i forrige uke, og kom med gode betraktninger og innspill. Nettopp innspill er vi interessert i for å forbedre oss, og nå blir det enklere å si fra om du fant du lette etter eller ikke. På den nye nettsida kan du enkelt melde inn feil ved å bruke GataMi eller finne turløyper under «Ut på tur». Kommunens elektroniske delegeringsreglement er også lagt ut og fremover vil møteprotokoller fra forskjellige interkommunale selskap og samarbeid bli lett tilgjengelig.

Når det er sagt så har vi fremdeles et forbedringspotensial på digitale løsninger og på innsynsløsningen i politiske saker. Det siste henger sammen med oppgradering av sak-/arkivsystemet, en prosess som er godt i gang. Alt er ikke på plass enda, men vi er på god vei sier Jens Arild Johannessen, rådmann i Evje og Hornnes kommune.

Skjermbilde av nettsiden

Fra venstre: Siri Alice Øvergård, Jens Arild Johannessen og Yngvild Abusdal.