Hver søndag i juli stiller Evje og Hornnes kommune Furuly Storsal med kjøkken til disposisjon for lag og foreninger som kan tenke seg å holde søndagskafé på Furuly.

Kommunen står for lokalene, der målsettingen er å styrke Furulyområdet som møteplass og aktivitetsområde. Lag og foreninger kan på den måten tjene noen kroner til sin drift, samtidig som tilbudet i Furuly friluftspark gjøres enda mer attraktivt på søndagene i sommer.

Furuly Friluftspark er en park i stadig utvikling, der man kan skate, hoppe på trampoline, klatre i klatrenett, huske i fugleredehuska, bruke andre lekeapparater, sitte ned ved våre mange benker og bord i parken, nyte utsikten til elva, bade, grille osv. For øyeblikket er det også en paviljong og en hinderløype under bygging, som snart vil stå ferdig til bruk for kommunens innbyggere og turister.

Turistsesongen står for døra, der planen er å profilere Furuly Friluftspark i turistinformasjonen og på kommunens overnattingssteder. I den anledning kunne det være fint å skilte med søndagskafé også.

Søndagene det gjelder er: 3. juli, 10. juli, 17.juli, 24. juli og 31. juli.

Om deres lag/organisasjon kan være interessert i å ha søndagskafé en av de aktuelle søndagene i sommer, bes dere sende en e-post til post@e-h.kommune.no innen 10. juni 2016.

Dersom flere ønsker samme søndag, avgjøres dette ved loddtrekning.

Furuly.jpg