Er du 8-12 år, og glad i å male og skape?

Sommerkunstskolen tar med ungene på en variert kunstreise, der de får prøve seg på ulike kunstuttrykk og materialer. Elevene får prøve bl.a. krittegning, installasjon og akrylmaling. Kurset passer for alle og det vil bli individuell tilpasning, slik at alle elevene får kjenne på mestring og utvikling. Det blir fokus på «Å tegne er å se», trivsel og mestring, lek og moro. Vi vil også gå ut og bruke naturen omkring som motiv, og til slutt vil vi sette opp en flott utstilling i biblioteket.

Program - mandag til fredag

Undervisning 10.00-11.30
Frilek og lunsj 11.30-12.15
Undervisning 12.15-14.00
Utstilling for inviterte fredag kl. 14.00 (på biblioteket)

Elevene får teste ut nye teknikker og motiver hver dag.

Viktig info:

Elevene må ta med seg klær som dere ikke er redd for, slik at de kan utfolde seg med de ulike materialene. Det vil bli flekker..
Elevene har med seg matpakke og drikkeflaske.
Gi beskjed om det er allergier å ta hensyn til.

Om kunstlærer:

Aslaug Moi Frøysnes er billedkunstner, lektor og gründer fra Frøysnes i Setesdal. Hun er utdannet ved Kunsthøgskolen i Bergen. Hun har jobbet innenfor flere kunstneriske sjangere som installasjon, skulptur, performance og to-dimensjonal kunst som silketrykk. Hun har en stor kunstnerisk aktivitet bak seg, med mange utstillinger, inkludert Høstutstillingen. I 2010 startet hun Aslaugs Kunstskole og har undervist barn og ungdom i forskjellige kunstuttrykk.

Pris og påmelding:

Pris: 200 - inkludert materialer
Maks 15 plasser - førstemann til mølla gjelder.

Påmelding innen 30. juni:

E-post: maya.hjertholm@e-h.kommune.no
Telefon: 992 47 307

Smittevern

Smittevern gjelder fortsatt. Vi vasker hendene godt og holder oss hjemme om vi er syke.