Dugnad Furuly Friluftspark 2014.jpg

Etter en vellykket dugnad i fjor, inviterer vi igjen enkeltpersoner, lag og foreninger, unge som gamle, til å delta på dugnad i uteområdet ved Furuly onsdag 22.04.2015 fra kl. 17.00.

Vi tenner opp grillen og sørger for litt mat og drikke til de som bidrar denne kvelden. Her trenger det å rakes, samles sammen kvist og kvast, klippes ned buskas på halvøya nede i bukta, slik at man får bedre oversyn som publikum under vannfestivalen, rake stranda før badesesongen starter, rydde øya osv.

I fjor fikk vi venner til Furuly Friluftspark. Vi trenger fortsatt noen som bryr seg litt ekstra og som kan tenke seg å sysle litt med å rydde og passe på parken vår.

Furuly Friluftspark begynner å ta form og årets planer for videreutvikling er på gang. Prosjektet har fokus på universell utforming og skal legge til rette for at alle, uansett funksjonsevne, skal kunne bruke parken og ta seg ned i bukta. Vi ser at klatrenettet som kom på plass for snart et par år siden har vært meget populært. Videre har infrastrukturen i området blitt veldig bra og vi har fått på plass en anvendelig parkeringsplass. I 2015 skal det blant annet komme opp et universelt sommertoalett, skateanlegg, vippedyr og hinderløype. Et flott parkområde som kommer alle innbyggerne i kommunen til gode.

Lørdag 30. mai planlegges det aktivitetsdag i parken. Mer informasjon om dette vil komme senere.

PÅMELDING:

Har du / dere mulighet til å være med; send en e-post til ifjensen@e-h.kommune.no, eller en sms til 957 57 577 innen 22.04 kl. 12.00, slik at vi kan beregne innkjøp av mat og drikke.

Velkommen!

Med hilsen Siv Therese Kile Lie, Steinar Tjessem, Torgeir Hodne og Irene Falck Jensen   
Evje og Hornnes kommunes prosjektgruppe for utvikling av Furuly Friluftspark